#Tordagstalk: udfordrer værdikampen

2. NOVEMBER 2020//OBS// På grund af de nyeste restriktioner er talk'en udelukkende online //OBS//


Begreberne "danske værdier", “kristne værdier” og "danskhed" er efterhånden blevet fast indhold i den danske mediemølle og politiske diskurs, der de seneste 15 år har lagt i ovnen til en ordentlig værdikamp. Men hvad er danske og kristne værdier? Kan de overhovedet kaldes danske? Er de i modstrid med f.eks. muslimske værdier? Og hvad sker der, når vi bruger værdikampen som pejlemærke for retten til at kalde sig dansk?


Til denne talk nuanceres debatten omkring såkaldte danske og kristne værdier af tre oplægsholdere: præst Thomas Høg Nørager, imam Naveed Baig og Anders Folmer Buhelt, som har været ansat cirka 10 år på Institut for Menneskerettigheder, hvor han arbejdede med visionsdrevne retsreformer i en lang række lande verden over.


Med de tre oplægsholderes egne erfaringer og personlige fortællinger får du en positiv og løsningsorienteret indgang til forståelsen af, hvordan værdikampen påvirker forholdet mellem mennesker på tværs af etnicitet, kultur og religion.


Du kan læse mere om oplægsholderne under "Talks" på hjemmesiden.


Vær med online torsdag d. 10. december, når Thomas, Naveed og Anders nuancerer debatten omkring såkaldte danske og kristne værdier samt danskhed ved at udfordre den eksisterende diskurs på området.


HVOR: Online via livestreaming på Con3butes Facebookside

HVORNÅR: Torsdag d. 10. december kl. 17.00-18.30


Talken støttes af Bispebjerg Lokaludvalg.